RIB-båt Geiranger: Nærmere naturen kommer du ikke

Ønsker du å kjøre RIB-båt i Geiranger? Vi i Bonseye er stolte av å kunne bringe miljøvennlige og revolusjonerende båter til vår kjære fjord, og ønsker med dette å sikre at vi ikke legger igjen noen spor verken under eller etter våre båtturer. Uansett når i sesongen du planlegger din tur til Geiranger garanterer vi en unik naturopplevelse i en åpen båt nær vannoverflaten.

Hva inkluderer en tur med RIB-båt i Geiranger?

Ved å velge Bonseye for din opplevelsestur, vil du blant annet kunne forvente:

  • En hel time med båtkjøring og historiefortelling på norsk eller engelsk
  • Egen guide per båt slik at du alltid vil få med deg det som blir sagt
  • Intim tur ettersom hver RIB-båt kun har 12 sitteplasser
  • Erfarne båtførere som selvsagt har bred maritim erfaring
  • Verdenskjente stopp under turen som inkluderer De Syv Søstre, Friaren og Brudesløret
  • Flytedress for å sikre at du kan nyte turen uten å være bekymret for bekledningen eller for å falle ut av båten.
  • En stillegående tur, slik at du kan lytte til naturen og ikke motorduren.
  • En miljøbevisst turoperatør som har investert tungt i utslippsfrie båter – både elektriske og lavutslippsbåter.
RIB-båt Geiranger: Nærmere naturen kommer du ikke

Bestill tur

Ta kontakt med oss på telefon 479 63 091, send en e-post til post@bonseye.no eller bestill direkte på vår nettside. Skulle du ha spørsmål eller spesielle forespørsler, for eksempel omkring priser og tilgjengelighet, ta gjerne direkte kontakt med oss. Sesongen for fjordturer starter 1.mai og varer til slutten av september, og vi ser fram til å høre fra deg!

Book online nå!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kjører dere fort eller er det fortsatt mulig å nyte naturen?

Når vi sier at en RIB-tur rundt Geiranger byr på et eventyr og frisk sjøsprøyt, betyr ikke dette at vi kommer til å suse forbi attraksjoner som Sju Søstre, Brudesløret og Friaren. Tvert imot tar vi oss spesielt god tid til dette for å la deg og ditt reisefølge få beundre den vakre naturen i ro og mak. Det er tross alt derfor du har valgt å ta en fjordtur med oss. Samtidig har vi, ettersom vi kun tilbyr turer i RIB-båter, mulighet til å reise raskere fra opplevelse til opplevelse enn hva de tradisjonelle turistbåtene kan. Våre gjester får oppleve attraksjonene på svært nært hold.

Hvorfor anbefaler dere fjordturer i RIB-båt?

Dette er åpne, hurtiggående båter som bringer deg til unik og slående vakker natur. Når båten kjører fra det ene fantastiske naturlandskapet til det neste, vil du kjenne den friske sjøsprøyten rundt deg. Ikledd flytedress, med kameraet klart og øynene vidåpne, er du klar for en opplevelse som kun en RIB-båt kan gi deg. Du kommer utrolig nær attraksjonene, og vil få en mer intim opplevelse ettersom det kun er sitteplass for 12 personer per båt.

Hvor har dere avganger fra?

Vi har daglige avganger både fra Havila Hotel Geiranger og Grande Fjord Hotel når sesongen starter 1 mai 2021. Ta gjerne kontakt med turistinformasjonen i Geiranger eller kontakt oss direkte for mer informasjon.

Bør jeg være urolig for sikkerheten?

Vi har siden oppstarten i 2015 ikke hatt en eneste skade verken blant passasjerer eller mannskap. Hver passasjer er likevel i tillegg forsikret gjennom Gjensidige. Det er med andre ord ingenting å være urolig for.

RELATERTE ARTIKLER

Ikke oversett nettstedet