RIB Geiranger: Sightseeing utenom det vanlige

Er du glad i spennende opplevelser i vakker natur? Da kan vi absolutt anbefale en båttur i Geirangerfjorden. Velger du Bonseye for neste sightseeingtur i Norge, kan du oppleve det beste Geirangerfjorden har å by på, med en erfaren guide bak roret. Dette er en helt unik måte å oppleve den verdenskjente fjorden på; for nærmere naturen kommer du virkelig ikke. Ønsker du et eventyr helt utenom det vanlige – bestill tur i en RIB i Geiranger!

En helhetlig opplevelse

Her vil du komme helt innpå de kjente og kjære naturopplevelsene, som fossefallene De Syv Søstre, Friaren og Brudesløret. Ikke bare det, men du vil også se andre attraksjoner på nært hold. Du vil oppleve historiske fjellgårder langs Geirangerfjorden mens våre dyktige guider deler av sin detaljrike kunnskap om liv levd over flere generasjoner i lokalområdet. Er vi heldige møter vi både ørn og niser på vår vei, og ulike dyrehistorier er faste innslag i guidingen.

Med fokus på miljøet

Geirangerfjorden ble i 2005 innlemmet på den berømte verdensarvlisten til UNESCO, som innebærer at fjorden ansees som særlig viktig å bevare for kommende generasjoner. Dette er noe Bonseye er helt enig i, og har påtatt oss et egenansvar om å forsikre at naturen ikke forspilles av båtturene. Vi har derfor valgt å investere i miljøvennlige RIB-båter, hvorav noen er helelektriske og dermed helt utslippsfrie og andre er lavutslippsbåter. Dette er stillegående båter med mye kraft og uten dårlig samvittighet. Det foreligger vedtak om å gjøre fjorden helt utslippsfri innen 2026, og Bonseye er en aktiv aktør i denne utviklingen.   

RIB Geiranger: Sightseeing utenom det vanlige

Vi tar deg med tilbake i tid

Bestiller du en tur gjennom oss, blir du guidet av noen av lokalsamfunnets beste og mest engasjerte ambassadører. Våre guider har detaljrik kunnskap om lokalhistorien i Geirangerområdet, og du vil få et unikt innblikk i livet på gårdene langs Geirangerfjorden. La derfor ikke sjansen gå fra deg. Bestill tur i en RIB i Geiranger for uforglemmelig natur, frisk sjøsprøyt, og ikke minst for en komplett og uforglemmelig opplevelse. 

Ønsker du å bestille en båttur i Geiranger? Ta kontakt med oss på telefon 479 63 091, send en e-post til post@bonseye.no eller bestill direkte på vår nettside. Skulle du ha spørsmål eller spesielle forespørsler, for eksempel omkring priser og tilgjengelighet, ta gjerne direkte kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!

Book online nå!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvor mye koster en tur med dere?

Vi har svært konkurransedyktige priser, og du vil bli overrasket over å høre at en uforglemmelig RIB-tur koster så lite som 349 kroner. Du kan finne mer informasjon om priser når du utfører en bestilling her på nettsiden vår. Skal det bookes for en firmatur eller en større gruppe? Ta gjerne kontakt med oss direkte for bestilling.

Hvor har dere avganger fra?

Vi har daglige avganger både fra Havila Hotel Geiranger og Grande Fjord Hotel når sesongen starter 1.mai 2021. Ta kontakt med turistinformasjonen i Geiranger eller kontakt oss direkte for mer informasjon.

Er det noe annet å se når jeg allerede er i Geirangerområdet?

Området rundt Geiranger er så vakkert og spesielt at det ansees som verneverdig. Det er mulig å ta seg en vandretur gjennom Geiranger sentrum og kanskje nyte en matbit langsmed vannet med fjorden som utsikt. Apropos utsikt, så er utsiktspunktet Flydalsjuvet også verdt å få med seg. Dersom planen er å kjøre bil til Geiranger, vil andre norgeskjente attraksjoner som Jostedalsbreen og Trollstigen være spennende å få med seg.

Hvordan er det med sikkerheten?

Grunnet skader i tilknytning havrafting har RIB-båter fått et frynsete rykte det er vanskelig å riste av seg. Bonseye driver ikke med havrafting, og Geirangerfjorden er i tillegg et lukket fjordsystem med lite bølger. Vi har siden oppstarten i 2015 ikke hatt en eneste skade verken blant passasjerer eller mannskap. Hver passasjer er likevel i tillegg forsikret gjennom Gjensidige. Det er med andre ord ingenting å være urolig for.