Tur med RIB-båt – oppdag fjorden på en unik måte

Når du hører ordet RIB kan det være du assosierer dette med høy fart og farlige manøvreringer. Dette er et rykte RIB-båten har fått på seg etter bruk av fartøyet på måter som ikke samsvarer med det båten skal benyttes til. RIB, eller rigid-inflatable-boat, er ganske enkelt forklart en gummibåt som har et hardt skrog, eller bunn om du vil. Rundt selve båten er en stor pongtong, som ser ut som en eneste lang fender som strekker seg rundt hele skroget. Denne er faktisk med på å sørge for at båten ligger stødig i vannet.

Fordelene med naturopplevelser fra RIB-båter

Det er lett å bevege seg om bord i en RIB-båt, og du kommer tett på naturen. Du er alltid trygg, og med en åpen båt vil opplevelsen ute på fjorden føles nær og ekte. RIB-båten er betraktet som en av de sikreste båtene som finnes på markedet, og benyttes ofte som førstevalg når det kommer til redningsfartøyer. Den store pongtongen gjør at båten ligger stabilt i sjøen, og skaper fleksibiliteten som gjør det mulig å komme tett innpå de attraksjonene. Ønsker du en unik naturopplevelse er en tur med Bonseye et naturlig valg. Vi har plass til maksimalt 12 passasjerer per tur, som varer i en time.

Geirangerfjorden på sitt vakreste

Skal du oppleve de vakre fossefallene Friaren, De Syv Søstre og Brudesløret finnes det knapt et bedre utgangspunkt enn å sitte i en RIB-båt. Du trenger ikke å tenke på annet enn hvordan du skal få knipset det aller beste bildet – vi tar oss av sikkerhet og hvilken vinkel som egner seg best. Våre guider tar deg samtidig flere hundre år tilbake i tid og forteller deg bruddstykker av lokal historie om livene levd ved Geirangerfjorden.

Vi kjører deg tett inntil opplevelsen med RIB- båt; Geiranger og Geirangerfjorden har sjelden vært vakrere. Book din tur i dag!

RIB Geiranger: Sightseeing utenom det vanlige
Ikke oversett nettstedet