‘De Syv Søstre’ fra en RIB-båt – en unik opplevelse

Se for deg syv kvinner som står med ryggen til deg, med håret fossende nedover mens du undrer deg over hva de tenker på og hva de snakker om. Om bord i en av Bonseye sine RIB-båter kan du tillate deg å drømme deg bort et minutt mens du er overraskende tett innpå naturen.

Fantasi møter natur og mennesket

Fossefallet ‘De Syv Søstre’ er satt sammen av Knivsflåelvane, som også var navnet på fossefallet frem til slutten av 1800-tallet. Det er slik at disse syv hårmankene er avhengige av en relativt stor vannmengde. Dette betyr at søstrene ikke alltid er syv – det kommer faktisk an på når på året du tar turen. Det er også mennesker som sørger for at leiet til fossene er fritt, blant annet ved å rydde elveinfarktet for falne trær og stokker. Varme og tørre somre er også med på å påvirke hvor sterke fossefallene er, og dermed hvor imponerende hårmankene er. I juni er snøsmeltingen godt i gang, og alle de syv søstrene er da som regel på plass.

Vi tar deg tett på fossefall og naturen

I en RIB-båt har du den perfekte kombinasjon av fleksibilitet og storslagenhet. Bonseye tilbyr guidede turer med stopp innom alle de kjente fossefallene og fraflyttede gårder. Vi kjører deg tett inntil opplevelsen med vår RIB-båt; Geiranger og Geirangerfjorden har sjelden vært vakrere enn fra vannoverflaten. ‘De Syv Søstre’ spesielt er en utrolig flott opplevelse når du kommer på nært hold. Du kan trygt lukke øynene, lene deg tilbake og lage dine helt egne forestillinger om hva søstrene egentlig konverserer om.

RIB Geiranger: Sightseeing utenom det vanlige

Book din tur i dag

Du kan enkelt ringe oss på telefon 479 63 091, eller legge igjen en reservasjon på våre nettsider. Du kan også sende en e-post til post@bonseye.no. Vi ser fram til å dra på et eventyr med deg!

Ikke oversett nettstedet