Rib-tur Geiranger: En unik opplevelse

Velkommen til vår fantastiske RIB-tur – kanskje i en båt for fremtiden som er fullstendig elektrisk? Vi har en fulldreven elektrisk båt i tillegg til lavutslippsbåter, og vi er stolte av å kunne tilby et bærekraftig alternativ som gir en helt unik opplevelse på fjorden. Bli med rundt Geiranger på en helt ny måte – vi står for sikkerhet og en helhetlig naturopplevelse. Med oss får du oppleve attraksjonene på svært nært hold, og se den fantastiske naturen fra første rad.

En spennende opplevelse

Dette er turen for deg som er glad i historie, vakre omgivelser og spenning, med verdens vakreste natur som bakteppe. Opplev Geirangerfjorden i en RIB-båt, men samtidig stillegående, med dyktige engasjerte guider som er lommekjente i lokalområdet. Vi sikrer deg både et eventyr og frisk sjøsprøyt i håret, en opplevelse du lever lenge på når hverdagen igjen gjelder. Opplev De Sju Søstre, Brudesløret og Friaren med Bonseye!

Ønsker du å bestille en båttur i Geiranger? Ta kontakt med oss på telefon 479 63 091, send en e-post til post@bonseye.no eller bestill direkte på vår nettside. Skulle du ha spørsmål eller spesielle forespørsler, for eksempel omkring priser og tilgjengelighet, ta gjerne direkte kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!

Book online nå!

RIB-tur Geiranger: En unik opplevelse

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvor har dere avganger fra?

Vi har daglige avganger og båtene går fra fra Havila Hotel Geiranger og Grande Fjord Hotel når sesongen starter 1.mai 2021. Ta gjerne kontakt med turistinformasjonen i Geiranger eller kontakt oss direkte for mer informasjon.

Hva er fordelen med en RIB-tur?

Enkelte av de vakre synene i Geiranger kan kun sees fra vannet, slik som fossen Friaren. Friaren er en flaskeformet foss som ligger på motsatt side av De Syv Søstre. Navnet Friaren har fossen fått etter flerfoldige fåfengte frierforsøk til De Syv Søstre. Etter utallige avslag og valget om å ty til flaska bærer (den flaskeformede) fossen navnet Friaren. Vil du høre mer lokalhistorie? Bli med på en av våre turer og opplev Geirangerfjorden i full blomst.

Når på året bør jeg ta båttur?

Geirangerfjorden er majestetisk i natur til alle årstider, enten sjøsprøyten står høyt eller solen varmer. Det er verdt å merke seg at det er snøsmelting og nedbørsforhold som avgjør hvor tydelig du ser De Syv Søstre og de andre fossene, for dette egner perioden mai – juni seg aller best. Sesongen for våre turer er fra mai til september, men du kan kontakte oss om du har planlagt en tur utenfor sesongen for å se om det finnes andre muligheter.

Kan jeg booke tur i den elektriske båten?

Det kan du absolutt, om det er kapasitet den dagen du ønsker. Ta kontakt med oss i god tid når du booker for å sikre at du får plass i vår elektriske båt eller sjekk ledighet under booking-seksjonen her på vår nettside. Hos oss kommer du nærmere naturen enn du tror – våre elektriske båt har lang rekkevidde og den eneste lyden du hører kommer fra naturen selv. Dette er en helt unik opplevelse og et førsteklasses eksempel på miljøbevisst turisme.

Er jeg trygg ombord en RIB-båt?

Vi har siden oppstarten i 2015 ikke hatt en eneste skade verken blant passasjerer eller mannskap. Hver passasjer er likevel i tillegg forsikret gjennom Gjensidige. Det er med andre ord ingenting å være urolig for.

Ikke oversett nettstedet