Geiranger båt: Slående vakker natur fra første rad

Den beste måten å oppleve Geirangerfjorden på er uten tvil på nært hold. Velger du å ta sightseeingturen ombord i en tradisjonell, stor turistbåt, vil du gå glipp av en unik naturopplevelse. I en mindre, mer miljøvennlig og raskere båt, vil du derimot komme så tett innpå naturen at vi rett og slett vil si du har tilskuerplass på første rad. Ikke velg noe annet enn det beste alternativet i Geiranger: båt gjennom Bonseye!

Et eventyr uten utslipp

Det er vedtatt at det innen 2026 skal være en utslippsfri Geirangerfjord. Dette er Bonseye svært begeistret for. Vi har valgt å investere i utslippsfrie RIB-båter, og har per dags dato en elektrisk båt og en lavutslippsbåt (med enda to lavutslippsbåter i produksjon) som i veldig liten grad forurenser vårt nærmiljø. På tur med oss kan du få oppleve De Syv Søstre, Friaren og Brudesløret på nært hold i en åpen, hurttiggående RIB-båt som ikke etterlater seg spor.

Geiranger båt: Slående vakker natur fra første rad

La oss ta deg med på en reise du sent vil glemme

Våre båtturer varer i en time, og rundt halvparten av tiden vies til guiding. Våre erfarne og uhyre engasjerte guider vil ta deg med på en reise gjennom tid og natur på samme ferd, og du vil avslutte turen med gode minner, utrolige bilder og fortellinger du gjerne vil dele med resten av verden.

Kontakt oss i dag for å booke din opplevelse, vi ser frem til å vise deg Geirangerfjorden fra sin vakreste side. Du kan nå oss ved å ringe telefon 479 63 091, ved å sende en e-post til post@bonseye.no eller ved å bestille direkte på vår nettside. Du finner også brukeromtaler og nyheter på vår Facebook-side, i tillegg til vakre turbilder på vår Instagram. Skulle du ha spørsmål eller spesielle forespørsler, for eksempel omkring priser og tilgjengelighet, ta gjerne direkte kontakt med oss.

Book online nå!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kommer dere til å kjøre spesielt fort under turene?

Bonseye kan kjøre raskere enn de vanlige sightseeingbåtene, både takket være størrelsen og konstruksjonen til båtene. Du trenger samtidig ikke være urolig for at du har bestilt en tur i en racerbåt. Vi kommer til å ta oss god tid til å la deg se alt Geirangerfjorden har å by på. Våre lokale guider har i tillegg gode historier fra 1600 tallet og frem til i dag. Du kan forvente en eventyrlig reise tilbake i tid og inn i fjordlandskapets verden, i moderne, høyteknologiske båter. Vi har blant annet en elektrisk båt i stallen vår, og denne kaller vi ofte for RIB-båtens svar på Tesla.

Kan jeg bestille en båttur selv under pandemien?

Det ser ikke ut til at verdenssituasjonen vil endres med det første, og at vi må innstille oss på en litt annerledes hverdag i lang tid framover. Bonseye holder seg alltid oppdatert på alle gjeldende regler og retningslinjer, og ønsker absolutt ikke å utsette våre kunder for noen form for smittefare. Du kan med andre ord trygt bestille en båttur i Geirangerfjorden, men smittevernregler vil diktere hvordan turene legges opp og om det eventuelt vil måtte være kanselleringer/utsettelse. Dette kan for eksempel være i forhold til maksimumsantall passasjerer eller om lokalsamfunnet har et aktivt smitteutbrudd og tilreisende frarådes. Vi vil alltid informere våre kunder dersom noe slik skulle inntreffe, og du vil selvsagt få refundert det du har betalt for turen om det skulle bli kansellering. Har du spørsmål? Du er velkommen til å kontakte oss direkte for å høre mer om blant annet smittenivå i området og våre smittervernrutiner.

Hva innebærer en guidet tur?

Geirangerfjorden byr på storslått natur. Vi tilbyr fjordsightseeing på en time som inkluderer de velkjente, spektakulære fossefall De Syv Søstre, Friaren og Brudesløret. Du kan nyte en rolig tur fullpakket av lokalhistorie og vakker natur. Vi i Bonseye er opptatt av miljøvennlige alternativer og har per dags dato en elektrisk båt og lavutslippsbåter. Vi tar imot bestillinger for alt fra familier til enkeltpersoner, bedrifter og andre.

Er RIB-båter trygge?

Grunnet skader i tilknytning havrafting har RIB-båter fått et frynsete rykte det er vanskelig å riste av seg. Bonseye driver ikke med havrafting, og Geirangerfjorden er i tillegg et lukket fjordsystem med lite bølger. Vi har siden oppstarten i 2015 ikke hatt en eneste skade verken blant passasjerer eller mannskap. Hver passasjer er likevel i tillegg forsikret gjennom Gjensidige. Det er med andre ord ingenting å være urolig for når du ønsker å ta en tur på Geirangerfjorden med oss.

Ikke oversett nettstedet