Opplev vakre Geiranger og fjorden via sjøveien

Geirangerfjorden strekker seg over 15 kilometer og byr på unike naturopplevelser. Det er med andre ord ikke uten grunn at Geiranger er oppført på verdensarvlisten til UNESCO. Nå kan du oppleve alt den vakre naturen har å by på i rolige omgivelser med en guide som kjenner både lokalhistorien og det rike dyrelivet. Geirangerfjorden er ikke ferdig utforsket på en dag, til det er det altfor mange fantastiske steder og opplevelser som venter.

Natur uten sidestykke

Naturomgivelsene i Geirangerfjorden ble skapt over millioner av år, og istiden var med på å forme de bratte fjellene som daler ned i det klare, kalde fjordvannet. De u-formede dalene ble så fylt opp med smeltet vann fra breene. Det er dette synet som venter besøkende i dag, med majestetisk bratte fjellsider prydet av fossefall og enkelte gårder som klamrer seg fast i fjellsiden.

Geiranger båt: Slående vakker natur fra første rad

Et bærekraftig reisemål

Visste du at Geirangerfjorden ansees som et bærekraftig reisemål? Det innebærer ikke at fjorden eller destinasjonen i seg selv er bærekraftig, men at reiselivsaktørene har forpliktet seg til å redusere negative ringvirkninger av turisme. For oss i Bonseye betyr dette blant annet at vi har gått til innkjøp av en helelektrisk RIB – som du kan be om en guidet tur i når du bestiller båttur. Geiranger har en rekke vakre opplevelser å by på, vi sørger for at du kan lene deg tilbake og nyte turen uten å legge igjen spor.

Kontakt oss i dag

Du kan ringe oss mandag til fredag, fra klokken 08.00 til 16.00. Ring 479 63 091 for mer informasjon om booking. På våre nettsider kan du også enkelt booke din tur, eller du kan sende en henvendelse på post@bonseye.no om du trenger bistand. Vi gleder oss til å vise deg alt det vakre Geirangerfjorden har å by på.

Ikke oversett nettstedet