Klar for et eventyr? Prøv en RIB-båttur i Geirangerfjorden

Når du ønsker å oppleve Geiranger og Geirangerfjorden på en litt annerledes måte kan vi i Bonseye tilby en rekke forskjellige turer som kan tilpasses dine ønsker for ferien.

Skageflå – kombinert eller alene

Skageflå er et lite stykke fraflyttet historie der gården ligger oppe i fjellet på en hylle vel 250 meter over fjorden. En av de aller beste måtene å komme seg til og fra denne historiske perlen på er med båt, og Bonseye tilbyr turer både til og fra området. Vi frakter deg altså til Skageflå, eller Skagehola som kaia heter der du går av. Du bestemmer selv om du også ønsker retur med båt eller om du vil gå videre til fots oppover fjellet, og fortsette om lag 2.4 km til Homlong.

Benytt fjordveien for å besøke Geiranger

Ønsker du transport fra Hellesylt til Geiranger, finnes det ikke en vakrere og mer scenisk rute enn den du får fra om bord en båt. Med Bonseye vil du bli fraktet på en flott reise med en RIB. Geiranger tar ca. 45 minutter å nå, med nok av tid til å lene seg tilbake og nyte opplevelsen. Vi tipser gjerne om hva som er verdt å få med seg når du ankommer bygda.

Guidet tur fra Geiranger

Befinner du deg i Geiranger, og ønsker en guidet tur på fjorden til Hellesylt? Om bord i en av våre RIB-båter vil du kunne kjenne vinden i håret og nyte panoramautsikt til det vi mener er det vakreste Norge har å by på. Opplev fossefallene ‘De Syv Søstrene’, ‘Friaren’ og ‘Brudesløret’ mens våre engasjerte guider forteller deg om liv levd på gårdene du ser klamre seg fast i terrenget.

RIB Geiranger: Sightseeing utenom det vanlige

Transport eller guidet tur – reis med ildsjeler

Vi hjelper deg med å skape uforglemmelige minner – uansett hva som passer deg og ditt reisefølge. Benytt båtturen som en transportetappe, eller anse en tur på fjorden som opplevelsen i seg selv. Book en tur i dag eller ta kontakt om du skulle ha spørsmål.

Ikke oversett nettstedet