Geirangerfjorden – like vakker vår som sommer og høst

Vi får ofte spørsmål om når på året det er best å oppleve Geirangerfjorden. Vårt svar er at dette avgjør du best selv. Juni til august er månedene som byr på det beste været, ulempen er at det har resten av verden også fått med seg. Fellesferier er alltid en populær tid å reise, og da vil det gjerne også være flere ting som skjer og mange lokale arrangementer. Liker du best perioder med mindre folk kan det være vel så vakkert å ta turen om våren/tidlig sommer, når vinteren fremdeles klamrer seg fast til terrenget mens vårtegnene bryter frem. Tidlig høst kan du få meg deg fargespillet i det bladene endrer farger og fjellsidene forbereder seg på en ny vinter.

Kle deg godt, og gjerne lagvis

Har du alltid hatt lyst til å oppleve Geiranger? Båttur på fjorden er et must og en unik opplevelse du garantert aldri vil glemme – spesielt om du velger en RIB med Bonseye. Når du skal ut i åpen båt, eller RIB-båt som vi har, kan det være lurt å kle seg lagvis. Da er det enkelt å eventuelt kle av seg dersom opplevelsen skulle bli varmere enn du hadde tenkt. Ull innerst mot kroppen er aldri dumt, og med en vindstopper på overkroppen holder du deg varm på vei til og fra vår guidede tur. Om bord på selve RIB-båten står vi for den ytterste bekledning dersom været er litt lunefullt.

Trygt og nært på naturen

En RIB-tur med oss i Bonseye er trygg, og naturligvis er flytevest også alltid inkludert. Fjorden er ikke utsatt for samme værforhold som åpent hav, og våre dyktige guider og førere tar deg på en uforglemmelig og behagelig tur. Du kommer tett på naturen, samtidig som din sikkerhet er godt ivaretatt. 

RIB Geiranger: Sightseeing utenom det vanlige
Ikke oversett nettstedet