Geiranger – et fantastisk utgangspunkt for turen

Geiranger tilbyr noe for enhver – enten du ønsker enkel overnatting i en campinghytte, eller et mer luksuriøst hotellopphold. Du vil finne et rikt serverings- og overnattingstilbud, og se at bygda fungerer utmerket som base for en rekke spektakulære naturopplevelser eller som utgangspunkt for en Norgestur.

Geirangerfjorden og guidet båttur

Når du skal planlegge turens aktiviteter er vannoverflaten en naturlig fraktmåte. Bonseye tilbyr tur i RIB-båt i vakre Geirangerfjorden, enten du hovedsakelig trenger transport eller om du vil gjøre båtturen til selve opplevelsen. For mange vil for eksempel en tur til Skageflå være en naturlig destinasjon når man først befinner seg i Geiranger. Båtturen gir enkel adgang til turen opp til gården, og du kan fortsette vandringen oppover fjellet og ta deg tilbake til Geiranger til fots.

Skiftende vær og flott natur

Når du forlater hotellet om morgenen kan det godt tenkes at solen henger klart og uforstyrret på himmelen. Dette kan endres raskt, og det fine været du startet dagen med plutselig omgjøres til regn. Pakk derfor gjerne et ekstra klesskift i sekken, og også allværsjakken er nyttig å ta med. Om bord i RIB-båtene til Bonseye sørger vi for at du er kledd for det mest ruskete været. Mange av våre gjester har gitt tilbakemelding om at skiftende vær slett ikke var noen hindring for en god turopplevelse.

Kombiner gåturen med sjøsprøyt

Den aller beste turopplevelsen er gjerne en kombinasjon av båt og gåtur. Du kan velge å legge ut på fottur tidlig på dagen, spise en bedre lunsj og slappe av litt før du tar en RIB-tur i fjorden om ettermiddagen. Du får da med deg det magiske kveldslyset og kan se ‘De Syv Søstre’ og den berømte ‘Friaren’ som etter sagnet aldri fikk ja etter sine mange, håpefulle frierier. Bonseye har turer tilrettelagt forskjellige ønsker og behov, slik at du kan få den ferien du ønsker.

Bestill Geiranger-båttur gjennom Bonseye for en uforglemmelig opplevelse!

RIB Geiranger: Sightseeing utenom det vanlige
Ikke oversett nettstedet